Перейменування в Київській області: якими будуть нові назви (Список)

Стало відомо, як буде перейменовано вулиці та топоніми в Кагарлицькій громаді на території Київської області.

Стало відомо, як буде перейменовано вулиці та топоніми в Кагарлицькій громаді на території Київської області — влада узагальнила пропозиції, що надійшли під час громадських обговорень щодо перейменування вулиць та провулків.

Список нових вулиць:

вулиця Пушкіна – на вул. ім. О.П.Гребельника, вулиця Гайдара – на вул. ім. О.Теліги, вулиця Тургенєва – на вул. Дмитра Трощинського чи на вул. ім. Л.В. Костенка, вулиця Толстого – на вул. ім. В.В. Горбунова, вулиця Маяковського – на вул. ім. В.П. Скомаровського, вулиця Чехова – на вул. ім. В'ячеслава Чорновола, вулиця Островського – на вул. ім. Левка Лук'яненка, вулиця Горького – на вул. ім. В.Стуса або ж вул. Пейзажна вул. Пасківка, вулиця Чайковського – на вул. ім. Соломії Крушельницької, вулиця Разіна – на вул. ім. В.П.Комісаренка, вулиця Суворова – на вул. Геннадія Купрікова чи вул. ім. О.Роговцевої, вулиця Кутузова – на вул. ім. Пилипа Орлика чи вул. Героїв Маріуполя, вулиця Титова – на вулиця Євгена Лісового чи вул. О.А.Салія, вулиця Гагаріна - на вул. Героїв Майдану, вулиця Попова – на вул. Іловайська, вулиця Комарова – на вул. Захисників Донецького аеропорту, вулиця Мічуріна – на вул. Різдвяна чи вул. Захисників "Азовсталі", вулиця Павлова – на вул. Віталія Філоненка чи вул. Революції Гідності, вулиця Нахімова – на вул. В.С.Литвина, вулиця Челюскіна – на вул. О.Гармаш-Литвин, вулиця Папаніна – на вул. ім. В.І.Смоляра, вулиця Щорса – на вул. ім. Івана Мазепи, вулиця Чапаєва – на вул. Херсонська чи вул. Волонтерська, вул. Григорія Безщасного, вул. ім. В.А. Симоненка, вулиця Ватутіна – на вул. ім. М.Ф. Кагарлицького, вулиця Ковпака – на вул. ім. Марії Заньковецької, вулиця Кошового – на вул. ім. Григорія Сковороди, вулиця З.Космодем'янської – на вул. ім. Квітки Цісик, вулиця Піонерська – на вул. ім. Павла Чубинського, вулиця Тюленіна – на вул. ім. М.А. Горбаче, перевулок Чапаєва - на провул. ім. Миколи Леонтовича, провулок Гагаріна – на провул. ім. Леонід Каденюк, провулок Ватутіна – на провул. ім. Марка Паславського, провулок Тургенєва – на пров. ім. Вікентія Хвойки, провулок Маяковського – на провул. ім. Катерини Білокур.

Село Бендюгівка

вулиця Горького – на вул. Зарічне.

Село Гороховатка

вулиця Гагаріна - відсутні пропозиції.

Село Демівщина

вулиця Горького – на вул. Вишневе.

Село Новосілки

вулиця Гагаріна - відсутні пропозиції.

Село Переселення

вулиця Комунарська – на вул. Центральна,

вулиця Гагаріна – на вул. Войтківка,

провулок Гагаріна – на вул. Затишна.

Село Слобода

вулиця Гагаріна – на вул. Пасічно,

вулиця Кошового – на вул. Затишна.

Село Стави

вулиця Пушкіна – відсутні пропозиції.

Село Халча

вул.Гагаріна - відсутні пропозиції,

вул.Кошового – відсутні пропозиції.

Село Черняхів

вул. Гагаріна – на вул. Бондаренка Сергія.

Сергій Бондаренко – захисник України загинув 18.07.2022.

Село Шубівка

вул. Пушкіна – на вул. Київська.

Село Землянка

вулиця Гагаріна – на вул. Вишневе.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ганна

27 січня 2023, 19:53

Може досить московського язика в газетах, виданих у столиці України? Чи ще ждьом(с)?

Кеш

27 січня 2023, 15:23

Дибіли......однім словом дебіли!!!!

НАТАЛЯ

27 січня 2023, 07:15

ЯКРАЗ НАРАЗІ В ТАКИЙ ВАЖКИЙ ЧАС ДЛЯ КРАЇНИ,ЗАЙМАТИСЯ ПЕРЕНАЙМЕНУВАННЯМ ВУЛИЦЬ, МАБУТЬ СКОРІШЕ БУДЕ ЗАКІНЧЕННЯ ЖАХІТТЯ В ЯКОМУ ПЕРЕБУВАЄ НАША НЕНЬКА УКРАЇНА І УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД......

Олег

27 січня 2023, 06:08

Неистощима Украина дебилами

Рам

27 січня 2023, 04:00

Вам козлам, больше заняться нечем? Самая важная проблема - Улицы переименовать нужно. Идиоты...

Анон

25 січня 2023, 20:38

Ватутіна зовсім неадекватна на цій вулиці недавно помер захисник віддав життя за Україну могли б в знак його назвати вулиці Кратюк Євгеній!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися