Повітряна тривога у Києві: Попко попередив про загрозу удару сьогодні

Начальник Київської міської військової адміністрації генерал Сергій Попко попередив про загрозу масованого ракетного удару по українській столиці 26 січня

Начальник Київської міської військової адміністрації генерал Сергій Попко попередив про загрозу масованого ракетного удару по українській столиці 26 січня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою КМВА в соціальних мережах.

За його словами, оперативна інформація свідчить про те, що протягом дня є висока ймовірність нових атак російських окупантів з повітря.

Попко закликав не втрачати пильність, а також йти в укриття під час оголошення сигналу повітряної тривоги.

Нагадаємо, що з секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов заявив, що українська столиця все ще залишається головною метою російського диктатора Володимира Путіна. Про це він написав у колонці для видання "Українська правда".

За його словами, у Кремлі поставили собі завдання під корінь знищити Україну як історичне явище. Для того, щоб цього досягти, Путін планує завдати Україні військової поразки, стратегічної за характером та наслідками.

"Москва більше не хоче прикриватися навіть фіговим листом колоніалізму. Москва хоче під корінь знищувати саму Україну як історичне явище — мову, історію, культуру, носіїв української ідентичності. Тотальний та абсолютний геноцид. Тотальна війна на знищення. росія як недобитий пережиток тиранії минулого, країна зла та насильства", - написав секретар РНБО.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися