У закинутому бліндажі окупантів під Києвом знайшли викрадений гаджет

Добровольці Бучі знайшли в бліндажі окупантів викрадений ноутбук

У Бучанському районі Київської області під час пошуку вибухонебезпечних предметів у лісі українські військовослужбовці знайшли ноутбук, який був викрадений окупантами у місцевого мешканця, у покинутому ворожому бліндажі. Війська країни-агресора так швидко втікали від ЗСУ, що забули забрати награбоване. Власника техніки вже знайшли. Про це повідомили в соціальних мережах, передає Оbozrevatel. 

Добровольці Бучі знайшли вкрадений ноутбук у покинутому бліндажі російських загарбників. Під час пошуку вибухонебезпечних предметів в Клавдіївському лісництві в одному з бліндажів окупантів був знайдений ноутбук. Стало відомо, що викрадений росіянами гаджет належав місцевому мешканцю. Спеціалісти ДФТГ знайшли контактні дані власника ноутбука, і найближчими днями гаджет буде йому повернутий.

Нагадуємо, що прокурори викрили окупантів, які імітували розстріл цивільного в Ірпені. Російські військовослужбовці захопили будинок, де перебували двоє місцевих мешканців. Окупанти били потерпілого по тілу і голові та стріляли біля голови, імітуючи вбивство.

Потім загарбники завели жертву у двір будинку і допитали. Там російський солдат направив на потерпілого автоматичну зброю за те, що він нібито не надав "правдиву інформацію". Імітуючи розстріл, він здійснив дві черги пострілів з обох сторін від жертви, чим завдав чоловікові тяжких моральних і психічних страждань.

Читайте также