У ДТЕК анонсували, як сьогодні відключатимуть світло у Києві

Ліміти споживання електроенергії в Києві дозволяють застосовувати графіки стабілізаційних відключень

Енергетична інфраструктура України продовжує відновлюватися після масованих ракетних атак країни-агресора. Для стабілізації ситуації в столиці здійснюються погодинні відключення електроенергії. Зокрема, 30 січня в Києві працюватимуть стабілізаційні графіки відключення електроенергії. Про це повідомляє ДТЕК, передає "Апостроф".

Графік стабілізаційних відключень у Києві 30 січня дозволяють застосовувати ліміти споживання електроенергії для Києва, надані НЕК "Укренерго".

Так, сьогодні у Києві діє графік обмежень, який гарантує постачання електроенергії від 9 до 12 годин на добу у різний час для споживачів. При цьому електроенергія може бути доступна протягом більш тривалого періоду часу - періоди можливих відключень електроенергії позначені світло-сірим кольором, а періоди найбільш ймовірних відключень - темно-сірим.

Нагадуємо, що графіки складаються з трьох категорій: білий колір на графіку - світло є і в цей час його наявність гарантована, темно-сірий колір на графіку - в цей час гарантовано не буде світла, світло-сірий колір на графіку - можливі відключення, якщо дисбаланс в енергосистемі буде збільшуватись.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися