На Київщині важливі об'єкти забезпечили генераторами: деталі

У Глеваській громаді на території Київської області всі важливі об'єкти були забезпечені електрогенераторами для забезпечення безперебійної роботи

У Глеваській громаді на території Київської області всі важливі об'єкти були забезпечені електрогенераторами для забезпечення безперебійної роботи. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Глевахської сільської ради.

Відомо, що генераторами ними забезпечені всі навчальні заклади. Безперебійно загоєні Глеваський та Путровський академічні ліцеї, Мархалівська та Крушинська гімназії, заклади дошкільної освіти "Золоті Зернятка", "Ромашка" (Глеваха) та "Струмок" (Зелений Бір).

Також генераторами обладнано адміністративні приміщення. Вони забезпечують безперебійну роботу Глевахівської селищної ради, ЦНАПу, офісів Крушинської, Мархаловської та Путрівської старост, поліцейської станції у смт Глеваха.

Кожен мешканець у робочі дні та години цих закладів може отримати не лише потрібну послугу, а й зарядити тут свої пристрої та вийти в Інтернет.

У селищі Глеваха встановлені та незабаром розпочнуть роботу генератори на котельнях по вул. Ботанічна та Вокзальна на станціях водопостачання та водовідведення по вул. Вокзальна. Попереду лише етап їхнього загоєння в електромережі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися