У Київській області незабаром відкриють Novus та McDonald's: подробиці

У Бучі на території Київської області скоро запрацюють супермаркет мережі Novus та ресторан компанії McDonald's

У Бучі на території Київської області незабаром запрацюють супермаркет мережі Novus та ресторан компанії McDonald's. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Бучанської міської ради.

Відомо, що полки супермаркету доставляється і розміщується широкий асортимент продовольчих і господарських товарів, кулінарні вироби, овочі та фрукти, власна випічка, канцелярське приладдя, посуд та іграшки.

У міськраді зазначають, що NOVUS – це один із найбільших платників податків Бучанської громади. Тут буде створено додаткові робочі місця. Також у місті незабаром запрацює McDonald's.

Нагадаємо, що у Глевахській громаді на території Київської області всі важливі об'єкти були забезпечені електрогенераторами для забезпечення безперебійної роботи. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Глевахської сільської ради.

Відомо, що генераторами ними забезпечені всі навчальні заклади. Безперебійно загоєні Глеваський та Путровський академічні ліцеї, Мархалівська та Крушинська гімназії, заклади дошкільної освіти "Золоті Зернятка", "Ромашка" (Глеваха) та "Струмок" (Зелений Бір).

Також генераторами обладнано адміністративні приміщення. Вони забезпечують безперебійну роботу Глевахівської селищної ради, ЦНАПу, офісів Крушинської, Мархаловської та Путрівської старост, поліцейської станції у смт Глеваха.

Читайте также