Меру Броварів вручили повістку на виконкомі міськради (ВІДЕО)

Запрошення до військкомату видали всім присутнім на виконкомі чоловікам

У Броварах Київської області меру міста Ігорю Сапожку вручили повістку. Крім того, до військкомату викликали всіх чоловіків, які брали участь у виконкомі міськради. Про це повідомляє "Трибуна-Бровари", передають "Коментарі".

Сьогодні Михайло Григорьянц, заступник начальника Броварського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, вручив повістки дев'ятьом чоловікам, які були присутні на виконкомі міської ради у Броварах. Першому запрошення до військкомату видали міському голові Ігорю Сапожку.

Дев'яносто вісім чоловіків з Броварської територіальної громади також незабаром отримають повістки.

Ті, хто отримав повістку, повинні з'явитися до військкомату, щоб уточнити облікові дані та пройти військово-лікарську комісію. Нагадаємо, що після отримання повістки в Центр комплектування потрібно з'явитися протягом 48 годин із документами, які посвідчують особу.

Нещодавно стало відомо, що в Києві комунальники почали роздавати повістки. За словами комунальників, військкомати передають повістки житлово-експлуатаційним службам, а комунальники потім розносять їх по домівках. Комунальники повідомили, цей процес прописаний в їхніх посадових інструкціях.

Кияни також повідомляли, що повістки розносили по поштових скриньках або залишали у дверях. Мешканці Голосіївського району також помітили оголошення про мобілізацію на дверях будинків.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися