У ДТЕК розповіли про графіки відключення світла у Київській області

В енергетичній компанії ДТЕК розповіли про графіки відключення електроенергії в українській столиці та на території Київської області 1 лютого

В енергетичній компанії ДТЕК розповіли про графіки відключення електроенергії в українській столиці та на території Київської області 1 лютого. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії.

За словами енергетиків, у Київській області та столиці сьогодні світло відключатимуть за графіками. Ознайомитися з графіком відключення електроенергії кияни можуть тут, а мешканці Київської області – тут.

Кияни ще раз просять помірковано користуватися електроенергією. Вимкніть всі прилади з розетки під час вимкнення. Після того, як світло з'явиться знову, потрібно вмикати їх по черзі.

Нагадаємо, що на території Київської області найближчим часом взагалі не відключатимуть електроенергію — це буде зроблено з метою вимірювання реального електричного навантаження у регіонах. Про це стало відомо із повідомлення, яке публікують оператори систем розподілу.

Відомо, що за розпорядженням Міністерства енергетики, цього дня будуть проведені виміри погодинного активного навантаження на мережі, щоб отримати точну інформацію про обсяги реального споживання регіону.

Від виміряних величин будуть залежати майбутні ліміти, і дані будуть вихідними для формування графіків обмежень. Вимірювання електричного навантаження зроблять у всіх регіонах країни, щоб мати реальну картину прогнозованого споживання у кожному регіоні.

До 10 лютого оператори систем розподілу мають звітувати перед Укренерго та Міненерго. Отже, інформація про погодинне активне електричне навантаження стане основою для перегляду лімітів для кожного регіону окремо.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися