У Київській області сталося підтоплення: подробиці інциденту

На території Зазимської громади на Київщині сталося підтоплення через річку Десна

На території Зазимської громади на Київщині сталося підтоплення через річку Десна. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікували місцеві інформаційні ресурси з посиланням на місцевих мешканців.

Відомо, що Десна сезонно вийшла з берегів. Розповідають, що через підвищення рівня води у Десні, у деяких мешканців Пухівки вода дійшла до домогосподарств.

За словами мешканців, рівень значно піднявся лише за добу, і зараз вода продовжує підтоплювати місцевість.

Нагадаємо, що на житловому масиві Осокорки планують побудувати нову вулицю завдовжки три кілометри — йдеться про замовлення проекту будівництва нової вулиці від проспекту Петра Григоренка до межі міста. Вартість робіт складає 69,38 млн. грн.

Відомо, що будівництво передбачає 4 черги – це створення вулиці та трьох транспортних розв'язок – на її перетині з вул. Колекторна, вул. Проектної та вул. 2.

Підрядник повинен передбачити розміщення пішохідних переходів, велодоріжки з двостороннім рухом, біопереходів, інженерних мереж, зовнішнього освітлення, а також благоустрій та озеленення прилеглої території. Проектанти мають розрахувати кошторисну вартість будівництва та завершити роботу до кінця 2025 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися