У Києві змінили правила проїзду в комендантську годину: що потрібно знати

В українській столиці змінили правила проїзду під час режиму комендантської години

В українській столиці змінили правила проїзду під час режиму комендантської години — йдеться про нові перепустки для пересування містом із 1 лютого. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської військової адміністрації.

Відомо, що для мешканців Києва у лютому введуть нові перепустки для проїзду на автомобілях у комендантську годину.

За словами коменданта Києва, генерал-майора Віктора Плахтія, систему оновлюють, щоб перепустками на транспортні засоби користувалися лише особи, які належать до підрозділів сектору безпеки та оборони України, критичної інфраструктури міста та органів державної влади.

"Жителям та гостям Києва наполегливо рекомендуємо дотримуватись правил комендантської години, які припадають через комунальні засоби масової інформації, оголошення в громадському транспорті та повідомлення на дошках оголошень", - сказав він.

Змінити старі перепустки на нові можна з 1 по 15 лютого у комендатурі столиці.

Нагадаємо, що на території Білорусі продовжили спільні навчання збройних сил РБ та російської окупаційної армії до 6 лютого. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувала моніторингова група Білоруський Гаюн.

За словами аналітиків, можна побачити чергове продовження навчань на тиждень на білоруських полігонах, які продовжуються з 29 квітня 2022 року. Загальна кількість продовжень становила 40 тижнів. НД СБ покращують навички, стають більш підготовленими до оборони, але, як і раніше, вони не готові до наступальних дій через відсутність реального бойового досвіду. І хоча Росія завезла до Білорусі нові підрозділи військових для навчання, проте ситуація на кордоні залишається повністю контрольованою, повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися