Відключення світла у Києві: важливі об'єкти міста заживили генераторами

В українській столиці низку важливих об'єктів критичної інфраструктури заживили генераторами для забезпечення безперебійної роботи

В українській столиці низку важливих об'єктів критичної інфраструктури заживили генераторами для забезпечення безперебійної роботи. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської ради.

Відомо, що Київ при фінансуванні уряду Тайваню отримав ще чотири генератори високої потужності для харчування міських об'єктів. У столиці депутати Київської міської ради Вадим Васильчук та Григорій Маленко передали генератори КП "Київтеплоенерго".

Як зазначив Васильчук, генератори були закуплені завдяки налагодженій взаємодії між Тайванем, містом Києвом та Благодійним фондом "Дарничани".

"В умовах постійних ворожих атак по об'єктах критичної інфраструктури перед містом постало питання нестачі електроенергії та, як наслідок, регулярних відключень споживачів. Спільно з колегами працюємо над тим, щоб налагодити співпрацю з іноземними партнерами, готовими надавати допомогу для України. Ми передали ще два генератори високої потужності – 400 кВА, один генератор – 350 кВА та один генератор – 150 кВА у розпорядження КП Київтеплоенерго. Автономні системи будуть залучені для харчування міських об'єктів”, – сказав Васильчук.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Світлана

1 лютого 2023, 11:33

ви український ресурс? Схоже що ні... ви повинні писати державною мовою. А ви пишите мовою ворога а потім Google перекладач... Сором! "для харчування міських об'єктів". Джерело: https://kyiv.comments.ua/ua/news/society/developments/15498-vidklyuchennya-svitla-u-kievi-vazhlivi-ob-ekti-mista-zazhivili-generatorami.html © Comments.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися