У Києві чоловік стрибнув із парашутом із багатоповерхового будинку (Відео)

В українській столиці чоловік стрибнув із парашутом із балкону багатоповерхового будинку

В українській столиці чоловік стрибнув із парашутом із балкону багатоповерхового будинку — відповідне відео обговорюється в соціальних мережах.

На ньому двоє чоловіків. Один страхує іншого на перилах балкона. Після цього чоловік стрибає вниз, відразу розкривається парашут і парашутист йде на посадку, хоча самого моменту приземлення не видно. На відео – засніжене місто, а за кадром звучить накладена пісня.

Подібні екстремальні стрибки з парашутом - це вид спорту, який називається бейсджампінг, а саме стрибки зі статичних об'єктів, дахів будинків, будівельних кранів, скель.

Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський відреагував на скандал із знущанням та насильством над дівчатами в українській столиці, яке молоді зловмисники знімали на відео та викладали у мережу. Про це стало відомо із звернення глави держави.

За його словами, за цими подіями вже розпочато кримінальне провадження. Він зазначив, що є перші затримання зловмисників. Процесуальні дії продовжуються.

"Насильства в Україні місця не буде. Окремо хочу сьогодні подякувати працівникам Національної поліції України, які швидко відреагували на ганебні факти, про які стало відомо вчора. Факти знущань з дівчат", — сказав Зеленський.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися