У Києві пропонують змінити систему проїзду у транспорті: подробиці

В українській столиці пропонують змінити систему проїзду у громадському транспорті — йдеться про запровадження пересадкового квитка

В українській столиці пропонують змінити систему проїзду у громадському транспорті – йдеться про запровадження пересадкового квитка. Про це стало відомо із відповідної петиції, яка була опублікована на офіційному сайті Київської міської ради.

За словами автора, варто запровадити систему пересадного квитка у громадському транспорті, що дозволить здійснювати пересадку на інший громадський транспорт протягом 90 хвилин.

Він зазначив , що нездатність "Київпастрансу" надавати якісні послуги призводить до значного збільшення інтервалів руху, які на деяких маршрутах досягають 50 хв замість заявлених 30 хв.

Також він згадує про такі важливі чинники, як "шкідлива для економіки міста заборона функціонування громадського наземного транспорту під час повітряної тривоги, що також негативно впливає на його інтервали руху" та міський трафік та пробки, на які Київпастранс на пряму не впливає.

Через такий неякісний наданий сервіс пасажири все частіше вибирають альтернативні способи пересування. На певних ділянках київські маршрути громадського транспорту дублюють один одного, що потенційно дозволяє охочим здійснити поїздку від пункту відправлення до пункту призначення з пересадкою на інший маршрут.

Він пропонує ввести пересадковий квиток вартістю 8 гривень, що дозволить здійснювати пересадку на інший громадський транспорт у Києві протягом 90 хвилин. Такі дії допоможуть мешканцям міста добиратися до пункту призначення швидше та з більшим комфортом, не вдаючись до користування маршрутними таксі з більшою вартістю квитка.

Читайте также