Якою буде погода у Києві: відома синоптик дала прогноз

Стало відомо, якою буде погода в українській столиці 3 лютого — синоптики дали прогноз погоди на сьогодні

Стало відомо, якою буде погода в українській столиці 3 лютого – синоптики дали прогноз погоди на сьогодні. Відомо, що мокрий сніг сипатиме у п'ятницю, 3 лютого, весь день.

Температура у столиці прогнозується у ніч на п'ятницю до 3 градусів морозу, вдень буде від 0 до 2 тепла. Погода в Київській області на 3 лютого прогнозується хмарно, з невеликим мокрим снігом. На дорогах подекуди ожеледиця.

Вітер північно-західний із поривами до 10 м/с. Температура області вночі 0-5° морозу, вдень від 1 градуса морозу до 4 тепла. За інформацією синоптикині Наталки Діденко, у західних областях України вже завтра вдень повітря освіжиться до 0-2 градусів морозу, холоднішатиме у столиці почне 4-5 лютого, найближчого тижня очікується морозна погода.

Нагадаємо, що на території Київської області найближчим часом взагалі не відключатимуть електроенергію — це буде зроблено з метою вимірювання реального електричного навантаження у регіонах. Про це стало відомо із повідомлення, яке публікують оператори систем розподілу.

Відомо, що за розпорядженням Міністерства енергетики, цього дня будуть проведені виміри погодинного активного навантаження на мережі, щоб отримати точну інформацію про обсяги реального споживання регіону.

Від виміряних величин будуть залежати майбутні ліміти, і дані будуть вихідними для формування графіків обмежень. Вимірювання електричного навантаження зроблять у всіх регіонах країни, щоб мати реальну картину прогнозованого споживання у кожному регіоні.

До 10 лютого оператори систем розподілу мають звітувати перед Укренерго та Міненерго. Отже, інформація про погодинне активне електричне навантаження стане основою для перегляду лімітів для кожного регіону окремо.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися