У Yasno розповіли про ситуацію з відключеннями світла у Києві: деталі

В енергетичній компанії-постачальнику Yasno розповіли про ситуацію із відключеннями світла в українській столиці

В енергетичній компанії-постачальнику Yasno розповіли про ситуацію із відключеннями світла в українській столиці. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікував генеральний директор компанії Сергій Коваленко на своїй сторінці у соціальних мережах.

За його словами, потепління зіграло на руку енергетикам. Національна енергетична компанія Укренерго збільшила ліміти – 4 лютого, Київ має 1080 МВт на день та 692 МВт уночі.

Нагадаємо, що а енергетичній компанії-постачальнику Yasno звернулися до мешканців української столиці та закликали їх відмовитися від паперових платіжок за електроенергію. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікував генеральний директор компанії Сергій Коваленко.

За його словами, це можна зробити двома способами: в особистому кабінеті. Для цього на сторінці, що відкривається після входу до кабінету, потрібно натиснути "Вибрати електронний рахунок".

Другий варіант – на сайті YASNO функцією "Замовити електронний рахунок на viber". Після заповнення форми слід залишити позначку навпроти "Я хочу щомісяця отримувати електронні рахунки".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися