Якою в Києві буде погода на вихідні: прогноз синоптиків

На киян чекає снігопад і хмарність

П'ятниця та вихідні дні в Києві очікуються хмарні. Вітер буде дути переважно північно-західний з помірною і сильною швидкістю. Синоптики обіцяють сніг протягом двох днів поспіль. Неділя пройде без опадів. Такий прогноз міститься на сайті Синоптик.

П'ятниця, 12 лютого

Хмарна погода протримається в Києві весь день. Вранці піде сніг, вдень ослабне, а ввечері посилиться знову. Вітер подме зі швидкістю 7-9 метрів в секунду в північно-західному напрямку. Метеорологи прогнозують посилення його поривів до 15-24 метрів. Висока ймовірність хуртовини.

Температура: -12 -14 ° C;

Вологість: 66-80%;

Тиск: 739-741 мм;

Хмарно, сніг.

Субота, 13 лютого

Небо знову буде хмарним. Протягом усього дня буде йти сніг, який ослабне лише до вечора. Напрямок та швидкість вітру не зміняться.

Температура: -11 -13 ° C;

Вологість: 65-75%;

Тиск: 739-745 мм;

Хмарно, сніг.

Неділя, 14 лютого

Похмура погода збережеться на весь недільний день. Північно-західний вітер буде дути зі швидкістю 4-7 метрів в секунду. Без опадів.

Температура: -9 -12 ° C;

Вологість: 69-79%;

Тиск: 751-754 мм;

Короткочасні дощі.

Як повідомляв портал "Коментарі", 11 і 12 лютого в Києві припинили роботу дитячі сади і школи. Причина - в погіршенні погодних умов. Відповідне оголошення опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації. На подібний крок владі столиці довелося піти через прогнозоване збільшення опадів. Чиновники просять з розумінням поставитися до закриття дошкільних і середніх навчальних закладів. Більш того - представників бізнесу просять врахувати батькам школярів можлива відсутність на роботі як праця в дистанційному режимі.
Джерело: https://sinoptik.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися