У Києві розпочали набір до гвардії наступу (ВІДЕО)

Набір штурмовиків розпочався та триває

Київська міська військова адміністрація активно сприяє в організації рекрутингу до штурмових бригад "Гвардія наступу". Про це заявив керівник відомства Сергій Попко, передають "Коментарі".

Начальник КМВА Сергій Попко відвідав один із ЦНАПів в Голосіївському районі столиці, де вже працює набір до підрозділів Міністерства внутрішніх справ України. Тут можна отримати усю необхідну інформацію та подати документи аби записатися добровольцем.

"В Києві та і в Україні загалом ще багато людей, які бажали б долучилися до наших сил оборони. За час війни у них накопичилася неабияка мотивація бити ворога, якомога швидше викинути загарбників з нашої землі, наблизити нашу перемогу та повернути мир на нашу землю", — заявив Попко.

Голова Національної поліції України Ігор Клименко розповів, що "Гвардія наступу" — це професійні штурмові бригади МВС.

"Команди бійців-патріотів, які прагнуть винищити ворога та звільнити окуповані землі України. Національна гвардія України запрошує у "Буревій", "Червону калину", "Кара-Даг", "Рубіж", "Спартан" та легендарний "Азов", — заявив Клименко.

За його словами, добровольців чекають у Державній прикордонній службі України в бригаді "Сталевий кордон", а в Національній поліції — у штурмовій бригаді "Лють".

"Жодних тилових завдань. Тільки високоякісна підготовка, постійні тренування та участь в операціях на передовій. Формування підрозділів уже триває. Основу нових бригад склали військовослужбовці та поліцейські, які мають значний бойовий досвід та героїчно проявили себе на передовій. Це наші справжні герої", — прокоментував Клименко.

Доукомплектовують бригади винятково з добровольців – високовмотивованих патріотів України.

Два варіанти як долучитися: онлайн на storm.mvs.gov.ua або ж у визначених ЦНАПах. Також працює і гаряча лінія для консультацій 0-800-100-020. 

Читайте также