У Києві прогнозують снігопад: у КМДА зробили важливу заяву

У Київській міській державній адміністрації зробили важливу заяву щодо погодних умов в українській столиці 6 лютого

У Київській міській державній адміністрації зробили важливу заяву щодо погодних умов в українській столиці 6 лютого. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою КМДА.

За словами чиновників, у одіїв просять без необхідності не виїжджати і не заважати роботі спецтехніки.

"Без необхідності не виїжджайте на вулиці Києва та не паркуйте автомобілі дорогами та вулицями. Ще раз закликаємо киян та гостей міста бути свідомими та не заважати роботі спецтехніки", — йдеться у повідомленні.

Як додають у КМДА, о 08:30 на вулиці Києва виведено 103 одиниці комунальної спецтехніки.

"Сніг прибирають понад 3,5 тисячі комунальників. Зупинки громадського транспорту, колії, тротуари, велодоріжки інтенсивно обробляються протиожеледними засобами", - додали в адміністрації.

Нагадаємо, що в українському гідрометцентрі дали прогноз погоди в українській столиці та на території Київської області 6 лютого. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Укргідрометцентру.

На Київщині 6 лютого буде хмарно, часом йтиме невеликий сніг. На дорогах подекуди спостерігається ожеледиця. Вітер північний – 7-12 м/с.

Температура в області вночі буде 3-8°С, вдень 0-5°С морозу. У Києві вночі прогнозують 4-6°С, вдень 1-3°С нижче за нуль.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


КИЕВЛЯНИН

6 лютого 2023, 10:59

С УТРА ВОСКРЕСЕНЬЯ И по сей час НИ ОДНОЙ, ПОВТОРЯЮ - НИ ОДНОЙ СНЕГОУБОРОЧНОЙ МАШИНЫ НЕ ВИДЕЛ!!! ТРОТУАРЫ ОЧЕНЬ СКОЛЬЗКИЕ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися