У Київській області заборонили користуватися водою з-під крану

У Богуславі заборонили користуватися водою для питних потреб та приготування їжі в період хлорування

Завтра, 7 лютого, у водопровідних мережах міста Богуслава Київської області проводитимуть хлорування та промивку. Користуватися водою з-під крану для потреб приготування їжі та пиття у цей період заборонено. Про це повідомляє Богуславська міська рада, передають "Коментарі".

У міськраді Богуслава попередили про роботи у водопровідних мережах міста та порекомендували створити запаси питної води, адже користуватися водою з-під крану під час хлорування заборонено.

"З восьмої години ранку 07 лютого 2023 року (вівторок) до 12:00 години 08 лютого 2023 року буде проводитись хлорування та промивка водопровідних мереж міста. Нагадуємо, що в період хлорування користуватися водою з мереж водопроводу для питних потреб та приготування їжі заборонено! Рекомендуємо завчасно створити необхідний запас питної води та приносимо свої вибачення за тимчасові незручності", - йдеться у повідомленні.

Нагадуємо, що до "Київводоканалу" прийшли з обшуками у справі про рейдерське захоплення. Слідчі проводять досудове розслідування щодо нежитлових будівель, які перебувають у власності та користуванні "Київводоканалу". Щодо цих будівель подано заяву про вчинення рейдерського захоплення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися