У Києві ввели аварійні відключення попри обіцяні графіки

Містян закликали економити електроенергію

Аварійні відключення електроенергії були введені в Києві в другій половині дня в понеділок, 6 лютого. Про це повідомила Київська міська військова адміністрація (КМВА) з посиланням на "Укренерго".

У КМВА розповіли, що холодна погода і початок робочого тижня (відновлення роботи численних підприємств після вихідних) спричинили дефіцит електроенергії в Києві. Спостерігаються також мережеві обмеження. З цієї причини в українській столиці були введені аварійні відключення електроенергії. Особливо це відчувається вранці та ввечері, коли споживання електроенергії досягає піку.

На всіх пошкоджених енергетичних об'єктах ведуться ремонтні роботи у посиленому режимі.

Київська міська військова адміністрація звернулася до киян з проханням свідомо користуватися електроенергією і не вмикати кілька потужних електроприладів одночасно.

Нагадуємо, що сьогодні вранці в енергетичній компанії ДТЕК розповіли про графіки відключення електроенергії на території Київської області. 6 лютого у Київській області та столиці мали діяти стабілізаційні графіки відключення електроенергії. Проте в столиці ввели аварійні відключення.

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/823


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися