Корпоратив фракції “Слуга народа”: до КВЦ "Парковий" прибула поліція

Наразі встановлений паркан біля пішохідного переходу

Біля київського міжнародного конференц-центру “Парковий” зібралась поліція, що охороняє територію. Сьогодні там запланований корпоратив фракції “Слуга народа”. 

Територію біля КВЦ “Парковий” охороняє поліція. Наразі встановлений паркан біля пішохідного переходу. Додамо, сьогодні, 20 грудня, в КВЦ “Парковий” відбудеться корпоратив фракції “Слуга народу”.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада закрила останнє планове засідання цього року.  Під час останнього засідання під час години запитань до уряду у Раді виступили зі звітами заступник міністра закордонних справ Василь Боднар, міністр фінансів України Оксана Маркарова та Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Центральний залізничний вокзал Києва призупинив роботу. У приміщеннях вокзалу шукають вибухівку. О 14:20 надійшло анонімне повідомлення про його замінування. Зазначається, що наразі всіх працівників та пасажирів евакуювали з залізничного вокзалу. Поїзди курсують за графіком. Посадка пасажирів здійснюється через прилеглі до центральної будівлі переходи. В Укрзалізниці просять зберігати спокій та з розумінням поставитися до тимчасових незручностей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися