Зеленський розглядає кандидатуру нового глави Київської ОВА: деталі

Президент України Володимир Зеленський розглядає кандидатуру нового голови Київської обласної військової адміністрації

Президент України Володимир Зеленський розглядає кандидатуру нового голови Київської обласної військової адміністрації. Відповідне питання розглядалося на засіданні Ставки верховного головнокомандувача, повідомили у прес-службі Офісу президента.

Було розглянуто кандидатури на посади голів обласних військових адміністрацій у Київській, Херсонській, Сумській, Запорізькій та Дніпропетровській областях.

Ще 24 січня Володимир Зеленський підписав укази про звільнення Олексія Кулеби з посади Київської ОВ, Ярослава Янушевича з посади голови Херсонської ОВА, Дмитра Живицького з посади голови Сумської ОВА, Олександра Старуха з посади голови Запорізької ОВА та Валентина Резніченка з посади.

Наразі колишнього голову Київської ОВА Олексія Кулeбу призначено на посаду заступника голови Офісу Президента.

Нагадаємо, що Дмитра Назаренка призначено тимчасовим виконувачем обов'язків голови Київської ОВА. В ОВА Назаренко працює з 2018 року. Назаренко був першим заступником колишнього голови Київської ОВА Олексія Кулеби.

Дмитро Назаренко народився 30 грудня 1985 року у Сумах. У 2009 році закінчив Сумський державний університет за спеціальністю "гідравлічні та пневматичні машини" та отримав кваліфікацію магістра гідравлічних та пневматичних машин. 2016 року закінчив Харківський національний університет внутрішніх справ за спеціальністю "правознавство", кваліфікація - бакалавр права.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися