У Yasno розповіли про порядок відключення світла у Києві: деталі

В енергетичній компанії-постачальнику Yasno розповіли про порядок відключення електроенергії в українській столиці 8 лютого

В енергетичній компанії-постачальнику Yasno розповіли про порядок відключення електроенергії в українській столиці 8 лютого. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікував генеральний директор компанії Сергій Коваленко на сторінці у соціальних мережах.

За його словами, столиця продовжує вдаватися до вимкнення електрики за графіками.

"Тримаємося у графіках відключень. Обмеження на завтра такі: Київ: 1193 МВт на день та 768 МВт уночі", – повідомив Коваленко.

Нагадаємо, що в енергетичній компанії-постачальнику Yasno звернулися до мешканців української столиці та закликали їх відмовитися від паперових платіжок за електроенергію. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікував генеральний директор компанії Сергій Коваленко.

За його словами, це можна зробити двома способами: в особистому кабінеті. Для цього на сторінці, що відкривається після входу до кабінету, потрібно натиснути "Вибрати електронний рахунок".

Другий варіант – на сайті YASNO функцією "Замовити електронний рахунок на viber". Після заповнення форми слід залишити позначку навпроти "Я хочу щомісяця одержувати електронні рахунки".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Саша

8 лютого 2023, 23:35

Киевлянин , если бы так просто! А то: -Запускаем троллейбусы, мощностей хватает! -Продолжаем отключения, мощностей не хватает! Как все это развидеть?

Киевлянин

8 лютого 2023, 11:16

Yasno,что nihuya ne Yasno!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися