Повітряна тривога у Києві: мешканцям надходитимуть нові повідомлення

У додатку "Київ Цифрової" змінили систему надсилання сповіщень щодо оголошення сигналу повітряної тривоги для мешканців української столиці за загроз ракетних ударів

У додатку "Київ Цифрової" змінили систему надсилання сповіщень щодо оголошення сигналу повітряної тривоги для мешканців української столиці за загроз ракетних ударів. Про це стало відомо із повідомлення прес-служби програми.

Відомо, що у міському додатку "Київ Цифровий" удосконалили налаштування повідомлень про повітряну тривогу.

Щоб ними користуватися, необхідно оновити програму. Можна буде регулювати гучність звуку, додавати повідомлення до списку критичних на IOS або закріплених на Android.

Щоб вирішити проблему користувачів, які іноді не одержують сповіщення про тривогу або одержують їх із затримкою через особливості операційних систем iOS та Android, розробники додали можливість включити критичні або закріплені повідомлення.

Критичним повідомленням на iOS надається найвищий пріоритет у системі і вони надходять зі звуком навіть у беззвучному режимі та "Не турбувати".

А закріплені повідомлення на Android завжди відображають актуальний статус тривоги у шторці повідомлень телефону. Тому користувач отримує повідомлення навіть тоді, коли телефон перебуває в режимі енергозбереження.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися