На трасі Київ-Чернігів перекриють рух: що потрібно знати водіям

На магістральній трасі державного значення сполученням Київ-Чернігів-Нові Яриловичі буде тимчасово обмежено рух транспорту

На магістральній трасі державного значення сполученням Київ-Чернігів-Нові Яриловичі буде тимчасово обмежено рух транспорту. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Служби автомобільних доріг у Чернігівській області.

Відомо, що проїзд тимчасово буде обмежений через проведення робіт на трасі М-01. Водіям пропонують такі об'їзні шляхи:

Р-67 Чернігів – Ніжин – Прилуки – Пирятин (дільниця Количівка – Вертіївка);

М-02 Копті – Глухів – Бачівськ (ділянка Вертіївка – Копті);

Р-69 Київ – Вишгород – Десна – Чернігів.

Нагадаємо, що в Києві через масштабну аварію на колекторі на місяць частково обмежили рух вулицею Вадима Гетьмана у бік Шулявського мосту. За даними мерії столиці, на вулиці Вадима Гетьмана комунальне підприємство "Київводоканал" замінить близько сорока метрів колектора. На час робіт рух вулицею частково перекрили. Аварія сталася на каналізаційному колекторі на вулиці Вадима Гетьмана, 19. Комунальники планують замінити ділянку завдовжки близько сорока метрів. Роботи проходитимуть на глибині шість метрів.

"Фахівці оперативно відключили пошкоджену ділянку колектора діаметром 500 мм і організували перекачування стоків за іншою схемою. Поки роботи триватимуть, водопостачання та водовідведення споживачів не припинятимуться", - заявили в КМДА.

На час ремонтних робіт частину автомобільного шляху довелося перекрити. Водіїв закликали врахувати це та запланувати альтернативні шляхи об'їзду. Аварійна бригада працює цілодобово. Враховуючи комплексність та складність робіт, орієнтовні терміни виконання ремонтних робіт становлять близько чотирьох тижнів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися