Сьогодні вдень у Києві та області не вимикатимуть світло

У Києві та області світло даватимуть без обмежень кілька годин

Сьогодні, 9 лютого, з десятої ранку до третьої дня у Києві та Київській області заплановано безперебійне електропостачання без відключень. Про це повідомляє ДТЕК Київські регіональні електромережі, передають "Коментарі".

Щодо відключень 9 лютого НЕК Укренерго повідомила, що в Київській області з 00:00 до 10:00 були встановлені обмеження споживання на рівні 774 МВт, з 10:00 до 15:00 світло даватимуть без обмежень, а з 15:00 до 24:00 діятиме обмеження у 823 МВт. У години пікового навантаження за нинішніх температур це становить 58% попиту на електроенергію в області, включаючи побутових споживачів, промисловість та критичну інфраструктуру.

Такі обмеження споживання електроенергії дозволяють проводити відключення за стабілізаційними графіками.

Однак, якщо навантаження на мережу стане підвищеним між 10:00 і 15:00, можуть бути застосовані відключення, щоб запобігти масштабним аваріям. За потреби, їх застосовуватимуть до груп, зазначених у графіку.

Раніше в Укренерго назвали дату, коли у Києві не будуть вимикати світло. Вимірювання фактичного споживання електроенергії буде проведено в Києві та в Київській області. Як наслідок, електропостачання буде безперебійним 17 лютого у столиці та 10 лютого у регіоні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися