Київська міська електричка не зупиняється під час тривоги: деталі

В українській столиці під час сигналу повітряної тривоги не зупиняється робота київської міської електрички

В українській столиці під час сигналу повітряної тривоги не зупиняється робота київської міської електрички – на ній можна пересуватися між берегами Дніпра. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба компанії "Укрзалізниця".

Відомо, що при тривозі рух транспорту місцями, зокрема на мостах, ускладнюється через пробки, а громадський транспорт припиняється.

У той же час кільцева електричка продовжує рух за графіком і готова довезти киян до безпечних місць, якщо ви застрягли на півдорозі. Подивитися розклад можна як на офіційному сайті Укрзалізниці, так і у чат-боті компанії.

Нагадаємо, що у комунальному підприємстві "Київпастранс" офіційно розповіли про запуск двоповерхових автобусів в українській столиці, які були передані Німеччиною у рамках гуманітарної допомоги місту. Про це розповів речник підприємства Олег Грищак.

За його словами, влада ми не планує запускати зараз магістральні маршрути з малою кількістю зупинок. Ця інформація була трохи перекручена.

Він зазначив, що вивчається можливість де можна застосовувати двоповерхові автобуси. Тому що вони мають дуже нестандартні габарити для нашого міста, для наших доріг. Чіткості та ясності про те, де вони будуть застосовані, на жаль, немає.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися