У Києві очікується різке потепління: прогноз погоди на Укргідрометцентрі

В українській столиці у вихідні очікується серйозне покращення погодних умов — синоптики дали прогноз

В українській столиці у вихідні очікується серйозне покращення погодних умов — синоптики дали прогноз. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Українського гідрометцентру.

За словами синоптиків, на Київщині 11 лютого очікується мінлива хмарність. Уночі буде йти сніг. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер західний, південно-західний, 7-12 м/с. Вдень пориви сягатимуть 15-20 м/с.

Температура по області вночі становитиме 0-5°С морозу, вдень від 1°С до 4°С тепла. У Києві вночі очікується 1-3°С морозу, вдень 1-3°С вище за нуль.

Нагадаємо, що у Броварському районі на території Київської області очікуються різкі перепади рівня води на річці Десна протягом трьох днів. Про коливання стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Українського гідрометцентру.

Відомо, що з 10 лютого до понеділка, 13 лютого, у Броварському районі на гирловій ділянці Десни можливі різкі коливання рівнів води на 0,1-0,6 м на добу. Повідомляється про I рівень небезпеки (жовтий).

Зазначається, що надалі результатом таких коливань може бути затоплення заплави нижче за пост Літки, а також можливе початкове затоплення лівого берега заплави біля с. Літки при утриманні та посиленні льоду.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися