Комендантська година в Київській області продовжена

Що варто знати мешканцям регіону

На території Київської області продовжили дію режиму обмежень комендантської години. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

Режим обмежень продовжили з 12 до 19 лютого 2023 року за розпорядженням Київської обласної військової адміністрації на всій території регіону. У Київській обласній військовій адміністрації нагадали, що комендантська година триває щодня з 23:00 до 05:00. На цей час мешканцям заборонено пересуватися на вулицях чи перебувати у громадських місцях без спеціальних пропусків.

Винятками є лише випадки, коли потрібно вийти під час повітряної тривоги в укриття, або задіяність у роботі критичної інфраструктури, про що свідчать наявність спецперепусток та документ, що посвідчує особу. В інших випадках пересуватися по вулиці під час комендантської години транспортом або пішки заборонено. Окрім того, при собі треба мати документ, що посвідчує особу.

Нагадаємо, у Києві та в регіонах України розпочали набір до гвардії наступу. Голова Національної поліції України Ігор Клименко розповів, що "Гвардія наступу" — це професійні штурмові бригади МВС. "Національна гвардія України запрошує у "Буревій", "Червону калину", "Кара-Даг", "Рубіж", "Спартан" та легендарний "Азов", — заявив Клименко.

Добровольців також чекають у Державній прикордонній службі України в бригаді "Сталевий кордон", а в Національній поліції — у штурмовій бригаді "Лють".

Джерело: https://t.me/kyivoda/8319


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ммм

13 лютого 2023, 23:34

Ваша ахинея уже достала

Ммм

13 лютого 2023, 23:34

Идиоты

Слива

13 лютого 2023, 02:37

Вы заебали писать в заголовке одно, а по факту высерать другое

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися