День без відключень світла в Києві скасували

Через російські атаки день без відключень світла у столиці скасовано

Раніше повідомлялося, що 17 лютого в Києві цілу добу не вимикатимуть світло для вимірювання фактичного споживання електроенергії. Однак чергова атака на енергетичну систему країни порушила плани енергетиків, і проведення вимірів скасовано. Про це повідомляє "Укренерго".

10 лютого енергосистема України зазнала масованого ракетного удару та атаки ворожих БПЛА. Основними цілями Росії знову були електростанції та високовольтні мережеві об'єкти. Географія ураження – східні, західні та південні регіони України.

Зараз найскладніша ситуація з електропостачанням в Харківській області. Обмеження в електропостачанні через атаки запроваджено у Хмельницькій, Одеській та Київській областях. Дефіцит в енергетичній системі дуже значний.

Компанія "Укренерго" вже ліквідує наслідки прильотів та розпочала аварійно-відновлювальні роботи.

Анонсований раніше графік вимірювання фактичного споживання електроенергії скасовано. Про новий графік вимірів буде повідомлено додатково.

Раніше в енергокомпанії зазначали, що у разі повторення масованих ракетних обстрілів енергетичної інфраструктури з боку російських терористів, вимірювання доведеться відкласти до стабілізації ситуації.

Джерело: https://t.me/Ukrenergo/1908


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися