На Київщині лунають постріли: що потрібно знати мешканцям регіону

У Бучанському районі на території Київської області 13 лютого лунали постріли

У Бучанському районі на території Київської області 13 лютого лунали постріли – у місті Буча було чути автоматні черги. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікувало добровільне формування Бучанської територіальної громади.

Відомо, що звуки стрілянини, які чують городяни, – це робота наших бійців. У Бучанському районі проходять навчання підрозділів ЗСУ з використанням великокаліберної зброї.

Тож мешканців закликали зберігати спокій.

Нагадаємо, що у Верховній Раді України розповіли про процес розслідування авіакатастрофи у Броварах, у якій загинув міністр внутрішніх справ Денис Монастирський та керівництво МВС. Про це розповів народний депутат Федір Веніславський в інтерв'ю газеті РБК-Україна.

За його словами, слідчі дії продовжуються.

"Скажімо так: збіг кількох обставин привели до цієї трагедії. Не виключаємо, що був і людський фактор у процесі експлуатації цього повітряного судна, є підозри і на якісь технічні та погодні питання. Але говорити без висновків слідства передчасно", - сказав він. він.

На запитання, чи виключається версія причетності росіян до катастрофи, Вениславський відповів, що літак, який летів на низьких висотах і в одному місці, знаходилися всі керівники, які повинні були потрапити на нараду, і є наслідками війни.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися