У Києві запустили тролейбус між Троєщиною та Лук'янівкою: маршрут

В українській столиці з 13 лютого відновили курсування тролейбусного маршруту під номером 31 між житловим масивом Троєщина та Лук'янівкою

В українській столиці з 13 лютого відновили курсування тролейбусного маршруту під номером 31 між житловим масивом Троєщина та Лук'янівкою. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

Відомо, що ролейбус №31 курсує від вулиці Милославської до станції метро "Лук'янівська". Відновлення тролейбусного маршруту стало можливим завдяки заходам, які були вжиті для покращення роботи енергетичної інфраструктури у Києві. Водночас рух тимчасового автобусного маршруту №31-ТР буде закрито.

Нагадаємо, що в українській столиці кардинально змінять систему оплати проїзду у громадському транспорті — йдеться про створення електронної картки. Про це стало відомо із офіційної заяви заступника голови Київської міської державної адміністрації Петра Оленіча.

За його словами, цього року заплановано введення електронної карти, яка буде мультиінструментом і забезпечить, у тому числі, використання смартфонів як проїзні квитки.

Сьогодні це можна робити за допомогою Google Pay та Apple Pay банківською карткою для разових поїздок. Він зазначив, що в майбутньому це вже буде цифрова, трансформована на смартфон карта, яка дозволить повністю відмовитися від пластику.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися