У ЗСУ розповіли, коли Росія може завдати нового удару по Києву

У Збройних Силах України розповіли, коли російські окупанти можуть завдати нового ракетного удару по українській столиці

У Збройних Силах України розповіли, коли російські окупанти можуть завдати нового ракетного удару по українській столиці. Про це стало відомо з офіційного коментаря, який дала речник оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк в ефірі національного телемарафону.

За її словами, росіяни вже два тижні готуються до масового обстрілу України. Поведінка перед атаками у агросора типова, її вже навчилися розшифровувати у ЗСУ.

"Швидше за все, проходять переспорядження та готуються до наступного виходу. Якщо говорити про відстань від одного масованого ракетного удару до іншого, це зазвичай до 2-х тижнів. І можемо помітити, що від попередньої до наступної – це якраз 24 лютого. Пам'ятаючи до притягнення ворога до сакральних дат, треба бути напоготові", - заявила Гуменюк.

Нагадаємо, що у Бучанському районі на території Київської області 13 лютого лунали постріли – у місті Буча було чути автоматні черги. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікувало добровільне формування Бучанської територіальної громади.

Відомо, що звуки стрілянини, які чують городяни, – це робота наших бійців. У Бучанському районі проходять навчання підрозділів ЗСУ з використанням великокаліберної зброї.

Тож мешканців закликали зберігати спокій.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Наталія

13 лютого 2023, 15:44

агросора

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися