З Києва до Чернівців: новий поїзд Укрзалізниці

Додатковий поїзд вводять для тих пасажирів, які хочуть відпочити в зимових Карпатах

Укрзалізниця вводить новий додатковий рейс зі столичного вокзалу. Так, потяг "Київ-Чернівці" буде введений в розклад вже з наступного тижня лютого. Пов'язують додатковий рейс з великою кількістю бажаючих провести зимову відпустку в західних областях України. Таку інформацію опублікувала прес-служба перевізника.

Поїзд № 249/250 сполученням Київ - Чернівці відправлятиметься зі столиці 26 лютого, 1, 5, 7 і 9 березня о 15:09 і прибуватиме до Чернівців о 08:15. У зворотному напрямку відправлення поїзда призначено на 25 і 28 лютого, 4, 6, 8 березня о 19:15, прибуття до Києва о 12:30.

"Зима не відступає, а кількість бажаючих потрапити на гірськолижні курорти в західних регіонах України збільшується. Тому "Укрзалізниця" на численні прохання пасажирів з наступного тижня запускає додатковий поїзд з Києва до Чернівців ", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Проїзні документи на додатковий поїзд доступні як онлайн, так і в залізничних касах.

Як повідомляв портал "Коментарі", Укрзалізниця незабаром планує запуск двох швидкісних двоповерхових поїздів Skoda після їх ремонту. Відомо, що ремонт поїздів буде робити виробник - Skoda Transportation Group. А базова підготовка до ремонту буде проводитися на ЗАТ "Київський електровагоноремонтний завод". Тобто, на власному підприємстві Укрзалізниці. Це допоможе зменшити витрати. У компанії вважають, що доцільніше провести деякі ремонтні роботи в Україні. Наприклад, ті, які не вимагають спеціалізованої експертизи Skoda як виробника.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися