У Києві ліквідували масштабну аварію на колекторі

Аварія на вулиці Вадима Гетьмана призвела до утворення провалля на проїжджій частині

Завершено ремонт каналізаційної мережі на проїжджій частині вулиці Вадима Гетьмана. Дорожнє покриття на пошкодженій ділянці відновлюють. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація, передають "Коментарі".

Фахівці ПрАТ АК "Київводоканал" завершили ремонт каналізаційної мережі діаметром 500 мм на проїжджій частині дороги на вулиці Вадима Гетьмана, 19.

Ремонтні бригади працювали цілодобово, щоб усунути незручності для водіїв та мешканців району.

Вчора, 14 лютого, фахівці завершили санацію мережі. У наявний трубопровід протягнуто новий поліетиленовий діаметром 400 мм. Також змонтовано оглядовий колодязь і виконано зворотню засипку ділянки.

Зараз колектор вже працює в нормальному технологічному режимі. Наразі об'єкт передано відповідним службам для відновлення дорожнього покриття та проведення благоустрою території.

Нагадуємо, що 2 лютого сталася аварія на колекторі діаметром 500 мм, що призвело до утворення провалля на проїжджій частині. На час проведення ремонтних робіт рух вулицею Вадима Гетьмана частково обмежено, а ділянка дороги до Шулявського мосту залишається перекритою.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися