Росія може завдати масованого удару по Києву 23-24 лютого — РНБО

Російські окупанти можуть завдати нового масованого ракетного удару по українській столиці та інших містах 23-24 лютого

Російські окупанти можуть завдати нового масованого ракетного удару по українській столиці та інших містах 23-24 лютого. Про це стало відомо із коментаря, який дав секретар Ради національної безпеки та оборони Олексія Данилова в ефірі національного телемарафону.

За його словами, противник готується до нового великого обстрілу і намагатиметься завдати його 23-24 лютого у річницю початку повномасштабного вторгнення Росії.

Він зазначив, що необхідно зберігати спокій, оскільки протиповітряна оборона України, яка відбивала атаки зі 115-120 ракет, готова до загроз.

Нагадаємо, що на території Київської області формують новий стрілецький батальйон, щоб посилити обороноздатність Збройних Сил України. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської обласної військової адміністрації.

Відомо, що у зв'язку із військовою агресією російської федерації проти України та метою оперативного реагування на загрози національній безпеці держави у кожній області формують стрілецькі батальйони Збройних сил України. Завдання батальйонів – захищати територіальну цілісність та давати відсіч ворогові. На службу запрошують мотивованих чоловіків та жінок віком від 18 до 60 років.

До лав ЗСУ приймуть військово-лікарську комісію. Добровольців навчатимуть основ військової спеціальності. Вони отримають усі пільги та гарантії від держави. Щоб записатися до стрілецького батальйону, слід звернутися до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки за місцем проживання.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися