ЗСУ розгромили бригаду РФ, яка влаштувала геноцид у Бучі (Відео)

Збройні Сили України розгромили 155 бригаду Тихоокенського флоту РФ, яка влаштувала звірства в Київській області на початку великої війни

Збройні Сили України розгромили 155 бригаду Тихоокенського флоту РФ, яка влаштувала звірства в Київській області на початку великої війни. Окупанти намагалися наступати в районі Вугледара Донецької області, але були знищені.

Відомо, що елітний підрозділ росіян було розбито вщент разом із командним складом. Представник Сил оборони Таврійського напряму Олексій Дмитрашковський заявив, що 155 бригаду вже тричі доводилося доукомплектовувати. Перший раз після Ірпеня та Бучі, вдруге після поразки під Донецьком. А зараз майже всю бригаду знищено під Вугледаром.

Він зазначив, що на цьому напрямі щодня гинули 150-300 російських морпіхів, а також за тиждень було знищено близько 130 одиниць ворожої техніки, зокрема 36 танків.

Нагадаємо, що російські окупанти можуть завдати нового масованого ракетного удару по українській столиці та інших містах 23-24 лютого. Про це стало відомо із коментаря, який дав секретар Ради національної безпеки та оборони Олексія Данилова в ефірі національного телемарафону.

За його словами, противник готується до нового великого обстрілу і намагатиметься завдати його 23-24 лютого у річницю початку повномасштабного вторгнення Росії.

Він зазначив, що необхідно зберігати спокій, оскільки протиповітряна оборона України, яка відбивала атаки зі 115-120 ракет, готова до загроз.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися