На Київщині значно посилили систему ППО: як це допоможе

На території Київської області значно посилили систему протиповітряної оборони

На території Київської області значно посилили систему протиповітряної оборони — військові отримали два мобільні пункти для відпочинку військових, старлінки, генератори та ноутбуки. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської ОВА.

Сили протиповітряної оборони отримали два мобільні пункти, які були підготовлені разом із Столичним лісовим офісом ДП "Ліси України".

Мобільні пункти створено для того, щоб у них могли відпочивати військові. Вони обладнані не лише місцями для відпочинку та роботи, а й кухнею.

Також для сил ППО, щоб вони могли комфортно користуватися пунктами, передали два старлінки, два генератори та ноутбуки. Вручили військовим та мікроавтобус для службових потреб.

"Ми продовжуємо підтримувати наших військових і своєю працею наближати спільну Перемогу. Сьогодні передали силам протиповітряної оборони мобільні командні пункти, мікроавтобус та необхідну техніку. Вдячний генерал-лейтенанту Олександру Павлюку за сприяння. Також особлива подяка кожному, хто щодня захищає нашу, та силам нашої. які під час повітряної тривоги захищають українців від повітряних атак окупанта", - сказав в.о. голови Київської ОВ Дмитро Назаренко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися