Військові попередили про високу загрозу ракетних ударів по Києву

У Генеральному штабі Збройних Сил України попередили про високу загрозу ракетних ударів російських окупантів українською столицею та іншими містами країни

У Генеральному штабі Збройних Сил України попередили про високу загрозу ракетним ударам російських окупантів українською столицею та іншими містами країни. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Генштабу.

Військові заявляють, що загроза завдання ударів Росією по критичній інфраструктурі та іншим об'єктам залишається високою по всій території України.

Нагадаємо, що російські окупанти можуть завдати нового масованого ракетного удару по українській столиці та інших містах 23-24 лютого. Про це стало відомо із коментаря, який дав секретар Ради національної безпеки та оборони Олексія Данилова в ефірі національного телемарафону.

За його словами, противник готується до нового великого обстрілу і намагатиметься завдати його 23-24 лютого у річницю початку повномасштабного вторгнення Росії.

Він зазначив, що необхідно зберігати спокій, оскільки протиповітряна оборона України, яка відбивала атаки зі 115-120 ракет, готова до загроз.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися