Байден приїхав до Києва: у місті з'явилася пам'ятна табличка (фото)

У центральній частині української столиці з'явилася пам'ятна табличка на честь президента США Джо Байдена, який сьогодні приїхав до України на зустріч із президентом Володимиром Зеленським

У центральній частині української столиці з'явилася пам'ятна табличка на честь президента США Джо Байдена, котрий сьогодні приїхав до України на зустріч із президентом Володимиром Зеленським. Про це на спільній прес-конференції повідомив український лідер.

За його словами, пам'ятну табличку встановлено на Алеї сміливості в Маріїнському парку біля будівлі Верховної Ради України. Він зазначив, що Україна вдячна Байдену та всьому народу США за допомогу у війні проти окупантів.

Зеленський нагадав, що завдяки лідерству Байдена Україна змогла встояти у війні.

Нагадаємо, що перед візитом Байдена центр столиці та вулиці інших районів із самого ранку були повністю перекриті. У Міністерстві закордонних справ України розповіли, що дороги у Києві перекрили для зустрічі поважного гостя.

За даними сервісу "Flightradar24", на кордоні між Україною та Польщею літає американський військовий стратегічний літак далекого радіолокаційного виявлення Boeing E-3 Sentrу.

У той же час два літаки ВПС США, Boeing RC-135 та Boeing KC-135R Stratotanker, також здійснюють польоти поблизу кордону. Активність цих літаків союзників може свідчити про те, що вони відслідковують потенційні загрози Росії під час візиту Джо Байдена до Києва.

Читайте также