Байден приїхав до Києва: у місті з'явилася пам'ятна табличка (фото)

У центральній частині української столиці з'явилася пам'ятна табличка на честь президента США Джо Байдена, який сьогодні приїхав до України на зустріч із президентом Володимиром Зеленським

У центральній частині української столиці з'явилася пам'ятна табличка на честь президента США Джо Байдена, котрий сьогодні приїхав до України на зустріч із президентом Володимиром Зеленським. Про це на спільній прес-конференції повідомив український лідер.

За його словами, пам'ятну табличку встановлено на Алеї сміливості в Маріїнському парку біля будівлі Верховної Ради України. Він зазначив, що Україна вдячна Байдену та всьому народу США за допомогу у війні проти окупантів.

Зеленський нагадав, що завдяки лідерству Байдена Україна змогла встояти у війні.

Нагадаємо, що перед візитом Байдена центр столиці та вулиці інших районів із самого ранку були повністю перекриті. У Міністерстві закордонних справ України розповіли, що дороги у Києві перекрили для зустрічі поважного гостя.

За даними сервісу "Flightradar24", на кордоні між Україною та Польщею літає американський військовий стратегічний літак далекого радіолокаційного виявлення Boeing E-3 Sentrу.

У той же час два літаки ВПС США, Boeing RC-135 та Boeing KC-135R Stratotanker, також здійснюють польоти поблизу кордону. Активність цих літаків союзників може свідчити про те, що вони відслідковують потенційні загрози Росії під час візиту Джо Байдена до Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


OBZ

20 лютого 2023, 14:50

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom///////////////////////////////// "Четкий сигнал на болота": в МИД Украины прокомментировали визит президента Байдена в Киев..........DSHO BAIDEN MOSHNO VDOXNOVIL UKRAINSKII NAROD NA POBEDU NAD RUSSKO=FASHUSTKIMI ZAXVATCHIKAMI I ODNOZNACHNO ETOT VASHNUI VIZIT ESHE BOL''SHE SPLOTIL KAK UKRAINSKII NAROD TAK I KOLLEKTIVNU ZAPAD V SVOEM STREMLENII LIKVIDIROVAT'' DIKTATURU I VSE DESTRUKTIVNUE PROIAVLENIIA KOLLEKTIVNOGO VOSTOKA===ROSSII KITAIA IRANA.........PUTIN SI XAMENEI VERSHAT PROTIVOSTOIANIE PROGRESSIVNOMU DEMOKRATICHESKOMU VREMENI USTREMLENNOMU K STANOVLENIIU GLOBAL''NOGO GUMANNOGO RAZUMA PROTSVETAIUSHEGO POD EGIDOI VECHNOI STOLITSU BUVSHUX 200=STA VARVARSKIX PERVOBUTNUX STRAN GORODA BRIUSSELIA........PROGRESSIVNUI PUT''===PUT'' NEBLIZKII NO XOROSHO CHTO ON EST'' CHTO SUSHESTVUET SMUSL SHUZNI===ETO STANOVLENIE I RAZVITIE GUMANISTICHESKOGO DEMOKRATICHESKOGO CHELOVECHESTVA===OBRAZA I PODOBIIA TVORTSA.......=======ODNO MILOSERDIE===ODIN BOG===ODNA STOLITSA===ODNA STRANA===ODIN NAROD===CHELOVEK......

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися