У ДТЕК розповіли, за яких умов у Києві відключатимуть світло

В енергетичній компанії ДТЕК розповіли про те, за яких умов в українській столиці та на території Київської області знову відключатимуть електроенергію

В енергетичній компанії ДТЕК розповіли про те, за яких умов в українській столиці та на території Київської області знову відключатимуть електроенергію. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах.

За словами енергетиків, незважаючи на те, що у Києві та області відсутні ліміти на споживання електроенергії, у разі перевантаження мереж можливі обмеження електропостачання в окремих районах столиці та області.

Можливі відключення відбуватимуться згідно з стабілізаційними графіками. Ознайомитись з ними кияни можуть тут, а мешканці Київської області – тут.

Нагадаємо, що у національній енергетичній компанії "Укренерго" розповіли про те, коли на території Київської області вирішать проблему з відключеннями електроенергії. Про це стало відомо із коментаря, який дав голова правління компанії Володимир Кудрицький.

За його словами, на Київщині залишаються незначні обмеження – їхню причину мають вирішити за кілька тижнів.

Причина незначних мережевих обмежень полягає у руйнуванні інфраструктури, яка не може втратити весь обсяг електроенергії, яка потрібна для покриття споживання. Цю проблему планують усунути протягом "найближчих тижнів".

Кудрицький також пояснив, що ситуація з електропостачанням покращала завдяки роботі енергетиків, яка мала накопичувальний ефект як на підстанціях, так і на електростанціях. Позитивний вплив зробили і зовнішні чинники: потепління призвело до зниження споживання, яке полегшало покрити наявними ресурсами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


OBZ

20 лютого 2023, 14:51

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom///////////////////////////////// "Четкий сигнал на болота": в МИД Украины прокомментировали визит президента Байдена в Киев..........DSHO BAIDEN MOSHNO VDOXNOVIL UKRAINSKII NAROD NA POBEDU NAD RUSSKO=FASHUSTKIMI ZAXVATCHIKAMI I ODNOZNACHNO ETOT VASHNUI VIZIT ESHE BOL''SHE SPLOTIL KAK UKRAINSKII NAROD TAK I KOLLEKTIVNU ZAPAD V SVOEM STREMLENII LIKVIDIROVAT'' DIKTATURU I VSE DESTRUKTIVNUE PROIAVLENIIA KOLLEKTIVNOGO VOSTOKA===ROSSII KITAIA IRANA.........PUTIN SI XAMENEI VERSHAT PROTIVOSTOIANIE PROGRESSIVNOMU DEMOKRATICHESKOMU VREMENI USTREMLENNOMU K STANOVLENIIU GLOBAL''NOGO GUMANNOGO RAZUMA PROTSVETAIUSHEGO POD EGIDOI VECHNOI STOLITSU BUVSHUX 200=STA VARVARSKIX PERVOBUTNUX STRAN GORODA BRIUSSELIA........PROGRESSIVNUI PUT''===PUT'' NEBLIZKII NO XOROSHO CHTO ON EST'' CHTO SUSHESTVUET SMUSL SHUZNI===ETO STANOVLENIE I RAZVITIE GUMANISTICHESKOGO DEMOKRATICHESKOGO CHELOVECHESTVA===OBRAZA I PODOBIIA TVORTSA.......=======ODNO MILOSERDIE===ODIN BOG===ODNA STOLITSA===ODNA STRANA===ODIN NAROD===CHELOVEK......

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися