Ракетні удари по Києву: ЗСУ попередили про нову тактику Росії

Російські окупанти почали застосовувати нову тактику ракетних ударів по критичній інфраструктурі та іншим об'єктам

Російські окупанти почали застосовувати нову тактику ракетних ударів по критичній інфраструктурі та іншим об'єктам — ракети та дрони противник тепер запускає через русло річки Дніпро. Про це стало відомо із коментаря спікера Повітряних Сил ЗСУ Юрія Ігната в ефірі національного телемарафону.

За його словами, росіяни вносять корективи у свою тактику і частіше запускає ракети вздовж русел річок – Дніпра, Дністра та Південного Бугу, росіяни намагаються уникнути української ППО.

Він зазначив, що таким чином ракети проходять углиб території України. І вже безпосередньо на підльоті до об'єктів відпрацьовують поразку. Гнат заявив, що російська розвідка продовжує працювати і шукати, де знаходяться сили української ППО. А до кінця тижня ворог готує повітряні атаки.

Нагадаємо, що російські окупанти можуть завдати нового масованого ракетного удару по українській столиці та інших містах 23-24 лютого. Про це стало відомо із коментаря, який дав секретар Ради національної безпеки та оборони Олексія Данилова в ефірі національного телемарафону.

За його словами, противник готується до нового великого обстрілу і намагатиметься завдати його 23-24 лютого у річницю початку повномасштабного вторгнення Росії.

Він зазначив, що необхідно зберігати спокій, оскільки протиповітряна оборона України, яка відбивала атаки зі 115-120 ракет, готова до загроз.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися