У Києві на Осокорках закінчили реконструкцію ТРЦ: деталі (фото)

У Дарницькому районі української столиці на житловому масиві Осокорки закінчили реконструкцію торгово-розважального центру Піраміда

У Дарницькому районі української столиці на житловому масиві Осокорки закінчили реконструкцію торгово-розважального центру Піраміда, що розташований біля станції київського метрополітену "Позняки". Про це повідомили у компанії Dragon Capital.

Відомо, що реновацію ТЦ Піраміда було розпочато у 2020 році, навесні 2021 року було збудовано нову торгову галерею, внаслідок чого загальна площа об'єкту збільшилася з 16,8 тис. кв. м до 20,6 тис. кв. м.

Влітку 2022 року, під час військових дій, було реконструйовано вхід на станцію метро "Позняки" і впорядковано прилеглу територію.

Інвестор завершив роботи з реновації фасаду та паркінгу з боку пр. Бажана. На оновленому фасаді ТЦ встановлено LED-екран площею 350 кв. та вагою 7 тонн; нові енергозберігаючі вивіски для орендарів та місця реклами.

Нагадаємо, що в українській столиці на станціях київського метрополітену з'явилися крамнички, на яких можна сидіти під час сигналу повітряної тривоги. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою підземки.

Відомо, що 18 підземних станцій столичного метро облаштували додатковими модульними лавами, щоб киянам та гостям міста було комфортніше чекати на повітряну тривогу. Крім того, у разі тривалої тривоги або роботи підземних станцій виключно в режимі укриття, модульні лави трансформуються в ліжка. Також перевагою конструкції є компактний розмір у розібраному вигляді, легкість у зборі та помірна вага.

Наразі сидіння розміщене на станціях "Академмістечко", "Шулявська", "Політехнічний інститут", "Вокзальна", "Університет", "Театральна", "Хрещатик", "Голосіївська", "Деміївська", "Палац "Україна", "Олімпійська" ”, “Площа Льва Толстого”, “Тараса Шевченка”, “Сирець”, “Лук'янівська”, “Кловська”, “Дружби народів”, “Позняки”, “Харківська”.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Веня

20 лютого 2023, 16:04

Ну теперь сразу заживем, блин бредятина заказная

Сергей

20 лютого 2023, 15:59

Не Осокорках, а Позняках

Сергей

20 лютого 2023, 15:59

Не на Осокорках, а на Позняказ !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися