У Київській області три дні масово відключатимуть світло: адреси та графік

У Фастівському районі на території Київської області протягом трьох днів відключатимуть електроенергію – причиною обмежень стане проведення планових ремонтних робіт

У Фастівському районі на території Київської області протягом трьох днів відключатимуть електроенергію – причиною обмежень стане проведення планових ремонтних робіт. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Фастівської міської ради.

Відомо, що у Фастові протягом 22-24 лютого планується відключення електроенергії для проведення ремонтних робіт за такими адресами:

— 22 лютого, з 09:00 до 11:00 - Соборна площа, вул. Соборна, вул. Героїв Чорнобиля (Л.Толстого), вул. Івана Ступака

— 22 та 23 лютого, з 09:00 до 17:00 - вул. Буйка, пр. Пожежний, вул. Фастівська (Якубовського), вул. Галафєєва, вул. та ін. Д.Черненко (Прорізний), вул. Макарівська (Воз'єднання)

— 24 лютого, з 09:00 до 17:00 - вул. Стуса (Ковпака), вул. Фастівська (Якубовського), вул. Буйка, вул. Д.Черненка (Прорізна), вул. І.Карася.

Нагадаємо, що на території Київської області 21 лютого застосовуються графіки відключення електроенергії через технічні причини. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою енергетичної компанії ДПЕК на її ресурсах.

Відомо, що через пошкодження електричних мереж національна енергетична компанія "Укренерго" повідомила, що в частині Бучанського, Фастівського та Обухівського районів можуть відбуватися стабілізаційні відключення за графіком.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ivan

22 лютого 2023, 10:27

Да надо продать еще электричесво как в киеве продавали а как начались обыски сразу все появилось

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися