У Київській області заплановано відключення світла: адреси та графік

У Броварах на території Київської області 22 грудня заплановано відключення електроенергії – причиною стане проведення ремонтних робіт

У Броварах на території Київської області 22 грудня заплановано відключення електроенергії – причиною стане проведення ремонтних робіт. Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого місцевими інформаційними ресурсами.

Відомо, що на вул. Лесі Українки у житловому будинку номер 12 завтра, 22 лбтого, буде відсутнє електропостачання з 08.30 до 17.00. Наголошується, що тут проводитиметься поточний ремонт загальнобудинкової електрощитової.

Нагадаємо, що у Фастівському районі на території Київської області протягом трьох днів відключатимуть електроенергію – причиною обмежень стане проведення планових ремонтних робіт. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Фастівської міської ради.

Відомо, що у Фастові протягом 22-24 лютого планується відключення електроенергії для проведення ремонтних робіт за такими адресами:

- 22 лютого, з 09:00 до 11:00 - Соборна площа, вул. Соборна, вул. Героїв Чорнобиля (Л.Толстого), вул. Івана Ступака

- 22 та 23 лютого, з 09:00 до 17:00 - вул. Буйка, пр. Пожежний, вул. Фастівська (Якубовського), вул. Галафєєва, вул. та ін. Д.Черненко (Прорізний), вул. Макарівська (Воз'єднання)

- 24 лютого, з 09:00 до 17:00 - вул. Стуса (Ковпака), вул. Фастівська (Якубовського), вул. Буйка, вул. Д.Черненка (Прорізна), вул. І.Карася.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися