У Києві на Печерську кардинально змінять дорожній рух: деталі

У Печерському районі української столиці на бульварі Лесі Українки кардинально змінять дорожній рух — йдеться про ліквідацію смуги для громадського транспорту

У Печерському районі української столиці на бульварі Лесі Українки кардинально змінять дорожній рух – йдеться про ліквідацію смуги для громадського транспорту. Про це стало відомо з повідомлення, яке опублікувало співтовариство "Пасажири Києва" у соціальних мережах.

Відомо, що на бульварі Лесі Українки паркувальні місця замість смуги громадського транспорту облаштували не лише поблизу військового шпиталю, а й у напрямку до центру (від "Печерської" до торгового центру "Гулівер").

Зазначається, що в КМДА говорили, що облаштування паркомісць на смузі громадського транспорту на бульварі Лесі Українки викликане необхідністю доступу людей до військового госпіталю, що розташований поруч. Паркомісця облаштовані і в напрямку центру впритул до переходів або досить близько до в'їздів у двори, що створює ризик ДТП із пішоходами.

Нагадаємо, що в українській столиці найближчим часом кардинально змінять рух громадського транспорту — йдеться про тендер комунального підприємства "Київпастранс" щодо встановлення нових дорожніх знаків. Про це стало відомо з тендеру, опублікованого на сайті системи державних закупівель Prozorro.

Відомо, що буде закуплено 3000 інформаційно-вказівних знаків громадського транспорту розмірами 900х600 мм та 900х700 мм. За нові знаки заплатять трохи більше ніж 1 млн. гривень.

Згідно з тендерною документацією, КП планує закупити 1500 Інформаційно-вказівних знаків громадського транспорту розміром 900х600 мм та 1500 Інформаційно-вказівних знаків громадського транспорту розміром 900х700. Нові знаки планується закупити до 31 грудня 2023 року.

Читайте также