ЗСУ оцінили можливість масованого авіаудару РФ 24 лютого: деталі

Спікер Повітряних Сил Збройних Сил України Юрій Ігнат оцінив можливість масованого удару російських окупантів авіацією у річницю початку повномасштабного вторгнення

Речник Повітряних Сил Збройних Сил України Юрій Ігнат оцінив можливість масованого удару російських окупантів авіацією в річницю початку повномасштабного вторгнення. Про це стало відомо із його коментаря, який він дав в ефірі національного телемарафону.

За його словами, ворог не масово застосовуватиме авіацію. Він зазначив, що так уже ніхто не воює, це не Друга світова війна. Він зазначив, що сорок російських аеропортів розташовані на різній відстані від кордону з Україною.

Те угруповання авіації РФ, яке знаходилося на аеродромах на початку агресії, приблизно в тій же кількості залишається, а втрачену техніку доповнюють.

"Тому якщо говорити про масовану атаку на Київ сотнями літаків – цього не буде", – сказав він.

Iгнат пояснив, що протиповітряну оборону посилено сучасними західними комплексами.

Нагадаємо, що російські окупанти можуть завдати нового масованого ракетного удару по українській столиці та інших містах 23-24 лютого. Про це стало відомо із коментаря, який дав секретар Ради національної безпеки та оборони Олексія Данилова в ефірі національного телемарафону.

За його словами, противник готується до нового великого обстрілу і намагатиметься завдати його 23-24 лютого у річницю початку повномасштабного вторгнення Росії.

Він зазначив, що необхідно зберігати спокій, оскільки протиповітряна оборона України, яка відбивала атаки зі 115-120 ракет, готова до загроз.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися