У Києві на ВДНГ проведуть свято Масляної: графік заходів

У Голосіївському районі української столиці у Національному Експоцентрі (ВДНГ) проведуть свято Масляної

У Голосіївському районі української столиці у Національному Експоцентрі (ВДНГ) проведуть свято Масляної. Там можна буде побачити обряд Колодія, виступ Київського вогняного театру, взяти участь у майстер-класі з хустки та скуштувати вареників. Про це повідомили у прес-службі ВДНГ.

Відомо, що протягом двох днів гості зможуть поринути у традиційне святкування. Цього року організатори відмовилися від проведення концертів. Захід розкриватиме тему українських традицій: народних ритуалів, нарядів та страв.

Спеціально до свята територію прикрасять стрічками та декораціями із сіна та облаштують фотозони. Масляна закриватиме "Зимову Країну на ВДНГ", у рамках якої з грудня працює понад 20 локацій для всієї родини.

Заходи відбудуться 25 та 26 лютого, 10:00–21:00, у хід на територію вільний. Більше деталей можна дізнатися на сайті.

Нагадаємо, що у Києві на цьому тижні працюватимуть сільськогосподарські продуктові ярмарки. За даними мерії столиці, продуктові ярмарки відбудуться у кількох районах Києва.

22 лютого (середа):   у Голосіївському районі – Стратегічне шосе (у межах проспекту Науки та вул. Малокитаївської), у Дарницькому районі – вул. Ганни Ахматової, 31, у Дніпровському районі – проспект Соборності, 2-20, у Печерському районі – вул. Велика Васильківська (у межах вулиць Єжи Гедройця та Ковпака), у Подільському районі – просп. Правди, 5–11, у Святошинському районі – вул. Підлісна, 8.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися