На Київщині аварійно відключили воду: список адрес

У Білій Церкві на території Київської області відключили воду у низці будинків — причиною стало проведення ремонтних робіт комунальними службами

У Білій Церкві на території Київської області відключили воду у низці будинків – причиною стало проведення ремонтних робіт комунальними службами. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою підприємства "Білоцерківводу".

Відомо, що на провулку Ковальський роблять ремонт водопровідної мережі. Без води ряд приватних будинків на провулку Ковальський: вулиця Ковальська, вулиця М. Лозовика, вулиця Базарна, 9, вет. лікарня "Айболіт".

Прогнозований час завершення ремонту – 17.00.

Нагадаємо, що у Фастівському районі на території Київської області відключатимуть електроенергію – причиною обмежень стане проведення планових ремонтних робіт. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Фастівської міської ради.

Відомо, що у Фастові до 24 лютого планується відключення електроенергії для проведення ремонтних робіт за наступними адресами:

- 23 лютого, з 09:00 до 17:00 - вул. Буйка, пр. Пожежний, вул. Фастівська (Якубовського), вул. Галафєєва, вул. та ін. Д.Черненко (Прорізний), вул. Макарівська (Воз'єднання)

- 24 лютого, з 09:00 до 17:00 - вул. Стуса (Ковпака), вул. Фастівська (Якубовського), вул. Буйка, вул. Д.Черненка (Прорізна), вул. І.Карася.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися